Головна » Статті » Десерти |
Це дуже ніжний і ароматний десерт, варіацій приготування якого існує, напевно, сотні. Чізкейк роблять з домашнього сиру, але класичним варіантом є, все ж, приготування десерту на основі вершкового сиру. Найчастіше використовують сир «Філадельфія». Ці смачні ласощі припадуть до смаку дорослим і, особливо, дітям. Значно прискорює і полегшує процес приготування цього чудо-десерту мультиварка. Крім того, знадобиться блендер і міксер, щоб подрібнити печиво і збити вершковий сир з цукром. Інгредієнти:
Рецепт приготування:
1. Зробити основу для чізкейку. Для цього печиво вівсяне необхідно ретельно подрібнити за допомогою блендера. Перекласти в миску.
2. Вершкове масло розтопити і перемішати з подрібненим печивом.
3. Сир «Філадельфія» і цукрову пудру збити міксером до однорідного стану протягом декількох хвилин.
4. У збитий сир додати поступово яйця, потім вершки і ванілін або ванільний цукор. Всі разом ще раз збити.
5. Вершковим розм'якшеним маслом змастити дно і стінки форми. Вирізати широкі смужки зі звичайного паперу і укласти їх у змащену форму хрест на хрест - так, щоб їх краї виходили за кришку мультиварки.
6. У форму мультиварки викласти подрібнене печиво з вершковим маслом і щільно утрамбувати (я це роблю за допомогою дна склянки), сформувати бортики по 2-3 см.
7. Викласти зверху підготовлену начинку.
8. Кришку мульіваркі закрити і включити режим «випічка». Час випічки приблизно 50 хвилин.
9. По закінченні часу мультиварку не відкривати відразу, а залишити на 15-20 хвилин на режимі «підігрів». Після чого кришку відкрити і дати чізкейку охолонути у формі.
10. Дістати чізкейк з форми, тримаючи за смужки і перекласти на блюдо. Накрити і помістити в холодильник на кілька годин до застигання. Готовий чізкейк при подачі прикрашайте тертим шоколадом або фруктами, можна також полити сиропом або варенням. Смачного! | |
Переглядів: 523 | |
Всього коментарів: 0 | |