Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Десерти

Чізкейк в мультиварці

Чізкейк в мультиварці

Це дуже ніжний і ароматний десерт, варіацій приготування якого існує, напевно, сотні. Чізкейк роблять з домашнього сиру, але класичним варіантом є, все ж, приготування десерту на основі вершкового сиру. Найчастіше використовують сир «Філадельфія». Ці смачні ласощі припадуть до смаку дорослим і, особливо, дітям.

Значно прискорює і полегшує процес приготування цього чудо-десерту мультиварка. Крім того, знадобиться блендер і міксер, щоб подрібнити печиво і збити вершковий сир з цукром.

Інгредієнти:

  1. Вівсяне печиво 300 г

  2. Сир «Філадельфія» або інший вершковий сир 650 г

  3. Масло вершкове 160 г + для змащування форми

  4. Пудра цукрова 100 г

  5. Яйця 3 шт.

  6. Вершки (не менше 20% жирності)

  7. Ванілін або ванільний цукор

Рецепт приготування:

 

1. Зробити основу для чізкейку. Для цього печиво вівсяне необхідно ретельно подрібнити за допомогою блендера. Перекласти в миску.

 

2. Вершкове масло розтопити і перемішати з подрібненим печивом.

 

3. Сир «Філадельфія» і цукрову пудру збити міксером до однорідного стану протягом декількох хвилин.

 

4. У збитий сир додати поступово яйця, потім вершки і ванілін або ванільний цукор. Всі разом ще раз збити.

 

5. Вершковим розм'якшеним маслом змастити дно і стінки форми. Вирізати широкі смужки зі звичайного паперу і укласти їх у змащену форму хрест на хрест - так, щоб їх краї виходили за кришку мультиварки.

 

6. У форму мультиварки викласти подрібнене печиво з вершковим маслом і щільно утрамбувати (я це роблю за допомогою дна склянки), сформувати бортики по 2-3 см.

 

7. Викласти зверху підготовлену начинку.

 

8. Кришку мульіваркі закрити і включити режим «випічка». Час випічки приблизно 50 хвилин.

 

9. По закінченні часу мультиварку не відкривати відразу, а залишити на 15-20 хвилин на режимі «підігрів». Після чого кришку відкрити і дати чізкейку охолонути у формі.

 

10. Дістати чізкейк з форми, тримаючи за смужки і перекласти на блюдо. Накрити і помістити в холодильник на кілька годин до застигання.

Готовий чізкейк при подачі прикрашайте тертим шоколадом або фруктами, можна також полити сиропом або варенням. Смачного!

Категорія: Десерти | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 523 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar