Головна » Статті » Десерти |
Пропоную приготувати гарбуз в духовці, який неймовірно корисний і допоможе нам поповнити запаси вітамінів в організмі, особливо в період з пізньої осені і до самої весни. Приготований в духовці гарбуз виходить солодким, соковитим і ніжним - справжня насолода! Це найбільш простий варіант приготування гарбуза з цукром. Гарбуз також можна запікати разом з родзинками, курагою, яблуками і т.д. Цукор іноді заміняю медом - від цього десерт з гарбуза тільки виграє. Необхідні інгредієнти:
Рецепт приготування гарбуза запеченого в духовці:1. Гарбуз нарізати великими шматочками, скласти в форму для запікання і посипати цукром. У мене форма з жаростійкого скла, в ній запікати страви дуже зручно. 2. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати 40 хвилин. Потім температуру зменшити до 170-180 градусів і запікати гарбуз ще хвилин 20. 3. Готовий гарбуз вийняти з духовки і дати охолонути, після чого можна розкладати по тарілках і подавати на стіл! Смачного! | |
Переглядів: 370 | |
Всього коментарів: 0 | |