Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Десерти

Гарбуз запечений в духовці

Гарбуз запечений в духовці

Пропоную приготувати гарбуз в духовці, який неймовірно корисний і допоможе нам поповнити запаси вітамінів в організмі, особливо в період з пізньої осені і до самої весни. Приготований в духовці гарбуз виходить солодким, соковитим і ніжним - справжня насолода!

Це найбільш простий варіант приготування гарбуза з цукром. Гарбуз також можна запікати разом з родзинками, курагою, яблуками і т.д. Цукор іноді заміняю медом - від цього десерт з гарбуза тільки виграє.

Необхідні інгредієнти:

  • Гарбуз очищений
  • Цукор - за бажанням і за смаком

Рецепт приготування гарбуза запеченого в духовці:

1. Гарбуз нарізати великими шматочками, скласти в форму для запікання і посипати цукром. У мене форма з жаростійкого скла, в ній запікати страви дуже зручно.

2. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати 40 хвилин. Потім температуру зменшити до 170-180 градусів і запікати гарбуз ще хвилин 20.

3. Готовий гарбуз вийняти з духовки і дати охолонути, після чого можна розкладати по тарілках і подавати на стіл!

Смачного!

Категорія: Десерти | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 370 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar