Головна » Статті » Десерти |
Безе або як як ще називають цей десерт - меренги - смачні ласощі! Основні складові - цукор і яєчний білок. Як просто! Але не так вже й просто як може здатися на перший погляд :) Потрібно неухильно дотримуватися технології і проявити трохи терпіння, тоді все вийде! Розповім про класичний варіант приготування безе. Його можна урізноманітнити, додавши тертий шоколад або подрібнені горіхи. Як правильно збивати білки:
Інгредієнти для приготування безе (меренг):
Рецепт приготування безе:1. Жовтки акуратно відокремлюємо від білків. 2. Збиваємо білки міксером, поступово збільшуючи швидкість, поки не утворюється стійка і густа піна. 3. Продовжуємо збивати і поступово додаємо цукор і ванілін. Збивати, поки крупинки цукру не розчиняться. Повинна вийти еластична, стійка і щільна маса. 4. На деко викласти пергаментний папір для випічки, змастити його олією і присипати борошном. 5. Викласти приготовлену масу за допомогою кондитерського мішка або порціонної ложки на підготовлений лист і випікати приблизно 1 годину при температурі 100 - 120 ° С Смачного! | |
Переглядів: 455 | |
Всього коментарів: 0 | |