Головна » Статті » Десерти |
Пиріг «Крихітка» з пісочного тіста виходить надзвичайно ніжним і смачним! До чаю і кави такий пиріг як десерт - те, що потрібно! Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Рецепт приготування пирога з сиром і вишнею:1. Приготувати тісто. Для цього з'єднати розм'якшене вершкове масло (але не розтоплене), цукор, яйця і жовток, ретельно перемішати і додавати поступово борошно, вимішуючи тісто руками, поки не вийде ось таке тісто-крихта. 2. Сир перетерти з допомогою блендера разом зі сметаною і цукром до кремоподібної маси. 3. Підготувати вишню - свіжу або заморожену. Можна її розрізати навпіл (це не обов'язково, але тоді її краще розподіляти в начинці). 4. Підготувати форму, в якій буде запікатися наш пиріг, змастити її вершковим або рослинним маслом. 5. Приблизно 2/3 приготованого тіста-крихти викласти на дно форми і рівномірно розподілити. Зверху на крихту викласти сирну масу і розподілити ложкою по поверхні. Зверху цієї маси викласти вишню і злегка присипати її цукром. У самому кінці - посипати все це рештою тіста - крихти. 6. Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 30-35 хвилин. Виймати пиріг з форми і нарізати його краще після того, як він повністю охолоне. | |
Переглядів: 823 | |
Всього коментарів: 0 | |