Головна » Статті » Десерти |
Шоколадний бланманжеДля найсмачнішою частини святкового столу приготуйте цей королівський десерт з неповторним шоколадно - мигдальним смаком! Подавати бланманже можна як у креманках, так і в мартинницях або високих келихах. Інгредієнти на 2 порції десерту:
Рецепт приготування бланманже:
1. Замочити желатин в половині склянки холодної води. 2. У блендері ретельно подрібнити мигдаль, потім додати до нього молоко і ще раз всі разом збити. 3. Отриману суміш перелити в каструльку, довести до кипіння і процідити через дрібний друшляк. 4. Додати сюди ж шоколад, цукор і вилити желатин. Нагріти на невеликому вогні, постійно помішуючи, суміш, поки не вийде однорідна маса. Не потрібно щоб суміш закипіла! 5. Готовий десерт розлити по келихах і поставити на 1,5 години в холодильник до застигання. Перед подачею прикрасьте десерт: половинками мигдалю, збитими вершками і шоколадною стружкою!
Мигдаль потрібно подрібнити якомога дрібніше в блендері, а друшляк взяти не найдрібніший, інакше важко буде процідити молочно- мигдалеву суміш.
Сподіваюся, вам сподобається цей простий у приготуванні і дуже смачний десерт!
Смачного! | |
Переглядів: 468 | |
Всього коментарів: 0 | |