Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Десерти

Шоколадний бланманже

Шоколадний бланманже

Для найсмачнішою частини святкового столу приготуйте цей королівський десерт з неповторним шоколадно - мигдальним смаком!

Подавати бланманже можна як у креманках, так і в мартинницях або високих келихах.

Інгредієнти на 2 порції десерту:

  • 1 стакан мигдалю (можна ¼ частина замінити гірким мигдалем)
  • 10 г желатину
  • 1 стакан молока
  • 50 г чорного гіркого шоколаду
  • 150 г цукру

Рецепт приготування бланманже:

 

1. Замочити желатин в половині склянки холодної води.

Желатин замочить в холодной воде

2. У блендері ретельно подрібнити мигдаль, потім додати до нього молоко і ще раз всі разом збити.

Миндаль измельчить

3. Отриману суміш перелити в каструльку, довести до кипіння і процідити через дрібний друшляк.

4. Додати сюди ж шоколад, цукор і вилити желатин. Нагріти на невеликому вогні, постійно помішуючи, суміш, поки не вийде однорідна маса. Не потрібно щоб суміш закипіла!

5. Готовий десерт розлити по келихах і поставити на 1,5 години в холодильник до застигання.

Перед подачею прикрасьте десерт: половинками мигдалю, збитими вершками і шоколадною стружкою!

 

Мигдаль потрібно подрібнити якомога дрібніше в блендері, а друшляк взяти не найдрібніший, інакше важко буде процідити молочно- мигдалеву суміш.

 

Сподіваюся, вам сподобається цей простий у приготуванні і дуже смачний десерт!

 

Смачного!

Категорія: Десерти | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 468 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar