Головна » Статті » Другі страви |
Ця страва завжди приходить мені на допомогу, коли немає зайвого часу на готування, виходить неймовірно смачно і апетитно, незважаючи на простоту приготування. Як смажити курячі стегенця на сковороді, щоб вони залишалися соковитими всередині, а зверху їх покривала апетитна скоринка? Про деякі секрети і правила приготування курячих стегенець я розповім в покроковому рецепті. Перед приготуванням врахуйте, що якщо стегенця були заморожені, їх потрібно попередньо повністю розморозити при кімнатній температурі або в мікрохвильовій печі, щоб після приготування вони не виявилися не просмаженими всередині. Інгредієнти:
Рецепт приготування смажених стегенець на сковороді:1. Стегенця промити і просушити паперовим рушником. Скласти в миску. 2. Натерти стегенця з усіх боків приправами і сіллю, залишити на 30 хвилин. 3. Товстостінну сковороду або сотейник з рослинним маслом добре розігріти. 4. Вогонь прикрутити до середнього, викласти стегенця на розігріту сковороду і смажити з одного боку 10 хвилин. Потім перевернути і смажити їх з іншого боку також 10 хвилин. Щоб не розбризкувався жир, я намагаюся користуватися бризковим екраном (а не кришкою), якщо хочу отримати апетитну засмажену скоринку. Якщо екрану немає, можна скористатися кришкою, але не знаю, чи вийде в цьому випадку така скоринка. 5. Перевертайте стегенця якомога рідше, щоб м'ясо залишилося соковитим і вийшла та сама скоринка. Ось такі апетитні в кінці виходять смажені на сковороді стегенця. Щоб страва краще засвоїлася, рекомендую подавати стегенця ні з ситними гарнірами - такими, як картопля або макарони, а зі свіжими овочами у вигляді нарізки або салату! | |
Переглядів: 672 | |
Всього коментарів: 0 | |