Головна » Статті » Другі страви |
Курячі розтріпки - ніжна, легка і дуже смачна страва з курки. Такі собі котлетки-оладки, які виходять неідеальної і трохи розтріпаної форми, через що і прижилася така назва страви. Приготувати їх можна на швидку руку з мінімуму інгредієнтів на сніданок або вечерю. За бажанням, можете додавати подрібнену цибулю і тертий сир, вони додадуть ще більше ніжності і соковитості. Інгредієнти для приготування розтріпок:
Рецепт приготування оладок з курки (розтріпок):1. Філе куряче нарізати на дрібні шматочки, викласти в глибоку миску. 2. Додати майонез, яйце, сіль і перець, карі, подрібнений часник і борошно або крохмаль. 3. Добре перемішати. Якщо використовуєте крохмаль - залиште на 30 хвилин цю масу постояти. 4. Сковороду з рослинним маслом добре розігріти. Ложкою викладати готову масу і смажити як оладки до золотистого кольору з двох сторін. Ця страва не вимагає додаткової термічної обробки, курка дуже швидко і добре прожарівается. | |
Переглядів: 1213 | |
Всього коментарів: 0 | |