Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Другі страви

Курячі розтріпки (оладки з курки)

 

Курячі розтріпки (оладки з курки)

Курячі розтріпки - ніжна, легка і дуже смачна страва з курки. Такі собі котлетки-оладки, які виходять неідеальної і трохи розтріпаної форми, через що і прижилася така назва страви. Приготувати їх можна на швидку руку з мінімуму інгредієнтів на сніданок або вечерю. За бажанням, можете додавати подрібнену цибулю і тертий сир, вони додадуть ще більше ніжності і соковитості.

Інгредієнти для приготування розтріпок:

  • Філе курки 3 шт.
  • Майонез 2-3 ст.л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно або крохмаль 2-3 ст.л.
  • Часник 3 зубчики
  • Сіль, перець - за смаком
  • Щіпка карі
  • Рослинна олія для смаження

Рецепт приготування оладок з курки (розтріпок):

1. Філе куряче нарізати на дрібні шматочки, викласти в глибоку миску.
 

Філе куряче нарізати на дрібні шматочки

2. Додати майонез, яйце, сіль і перець, карі, подрібнений часник і борошно або крохмаль.

Додати майонез, яйце, сіль і перець, карі, подрібнений часник і борошно або крохмаль

3. Добре перемішати. Якщо використовуєте крохмаль - залиште на 30 хвилин цю масу постояти.

4. Сковороду з рослинним маслом добре розігріти. Ложкою викладати готову масу і смажити як оладки до золотистого кольору з двох сторін.

Ложкою викладати готову масу і смажити як оладки

оладки з курки

Ця страва не вимагає додаткової термічної обробки, курка дуже швидко і добре прожарівается.
Подавати курячі розплітання можна з овочевими гарнірами, а також з соліннями, з різними кашами і макаронами.
Смачного!

Категорія: Другі страви | Додав: Administrator (22.02.2017)
Переглядів: 1213 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar