Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Другі страви

М'ясо по-французьки з картоплею

М'ясо по-французьки з картоплею

Цю страву можна приготувати не тільки на вечерю чи обід, вона буде також доречною і на святковому столі! М'ясо з картоплею по-французьки - одна з найсмачніших і ситних других страв, його можна приготувати на велику сім'ю або компанію, до того ж не потрібно окремо готувати гарнір, адже м'ясо запікається відразу з картоплею.

Інгредієнти:

  • Картопля очищена 600 г
  • М'ясо свинини 700 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Сир твердих сортів 200 г
  • Майонез 150 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Рослинна олія - для змащування листа

Рецепт приготування м'яса по-французьки з картоплею:

1. М'ясо нарізати на стейки шириною приблизно 1 см, відбити з двох сторін кожен шматочок. Посолити і поперчити також з двох сторін. Для зручності можна скласти підготовлене м'ясо гіркою на тарілку і відставити убік.

М'ясо нарізати на стейки шириною приблизно 1 см

відбити з двох сторін кожен шматочок

посолити і поперчити

скласти підготовлене м'ясо гіркою на тарілку і відставити убік

2. Цибулю очистити, промити і нарізати кільцями або півкільцями.

Цибулю очистити, промити і нарізати кільцями або півкільцями.

3. Очистити картоплю, промити і нарізати кружечками.

4. Лист змастити олією, викласти нарізану картоплю, яку потрібно трохи посолити. Зверху на картоплю викласти свинину, а зверху на м'ясо викладаємо нарізану цибулю. І поливаємо зверху майонезом, зручно якщо майонез в м'якій упаковці, тоді можна відрізати куточок упаковки і тонкою струйкою полити.

Лист змастити олією, викласти нарізану картоплю

Зверху на картоплю викласти свинину

зверху на м'ясо викладаємо нарізану цибулю

5. Сир натерти на крупну терку і посипати зверху.

Сир натерти на крупну терку і посипати зверху.

6. Ставимо в розігріту до 200 °С духовку на 20 хвилин, після чого зменшити температуру духовки до 180 °С і запікати страву ще 20 хвилин!

В кінці приготування можна прикрасити страву зеленню і гарячою подавайте до столу! Смачного!

Категорія: Другі страви | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 584 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar