Головна » Статті » Другі страви |
Цю страву можна приготувати не тільки на вечерю чи обід, вона буде також доречною і на святковому столі! М'ясо з картоплею по-французьки - одна з найсмачніших і ситних других страв, його можна приготувати на велику сім'ю або компанію, до того ж не потрібно окремо готувати гарнір, адже м'ясо запікається відразу з картоплею. Інгредієнти:
Рецепт приготування м'яса по-французьки з картоплею:1. М'ясо нарізати на стейки шириною приблизно 1 см, відбити з двох сторін кожен шматочок. Посолити і поперчити також з двох сторін. Для зручності можна скласти підготовлене м'ясо гіркою на тарілку і відставити убік. 2. Цибулю очистити, промити і нарізати кільцями або півкільцями. 3. Очистити картоплю, промити і нарізати кружечками. 4. Лист змастити олією, викласти нарізану картоплю, яку потрібно трохи посолити. Зверху на картоплю викласти свинину, а зверху на м'ясо викладаємо нарізану цибулю. І поливаємо зверху майонезом, зручно якщо майонез в м'якій упаковці, тоді можна відрізати куточок упаковки і тонкою струйкою полити. 5. Сир натерти на крупну терку і посипати зверху. 6. Ставимо в розігріту до 200 °С духовку на 20 хвилин, після чого зменшити температуру духовки до 180 °С і запікати страву ще 20 хвилин! В кінці приготування можна прикрасити страву зеленню і гарячою подавайте до столу! Смачного! | |
Переглядів: 584 | |
Всього коментарів: 0 | |