Час приготування |
20 хвилин |
CКЛАДОВІ
|
МИНТАЙ В ТОМАТНОМУ СОУСІ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
-
Духовку розігрійте до 180 градусів. Моркву (1 шт.) очистіть і поріжте кружечками завтовшки близько 5 мм. За бажанням ви можете збільшити кількість моркви і подати її в якості гарніру.
-
Буряк (1 шт.) почистіть і половину поріжте тонкими кружечками. Другу половину буряка залиште для подачі. Цибулю порей (1 шт.) помийте і поріжте кружечками завтовшки 5 мм.
-
Розморожене філе минтая (500 г) поріжте великими шматками, посоліть і поперчіть за смаком.
-
Викладіть на дно форми для запікання порізані овочі, а зверху викладіть шматки риби.
-
Відкрийте банку з томатами пелаті, перекладіть до миски і розчавіть виделкою. Залийте томатною сумішшю рибу і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин. Для подачі приготуйте соус. Потріть другу половину буряка на крупній тертці і змішайте з 1 ст. л. солодкої гірчиці.
|