Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Другі страви

МИНТАЙ В ТОМАТНОМУ СОУСІ
Час підготовки 10 хвилин
 Час приготування 20 хвилин
 Порції

CКЛАДОВІ

МИНТАЙ В ТОМАТНОМУ СОУСІ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Духовку розігрійте до 180 градусів. Моркву (1 шт.) очистіть і поріжте кружечками завтовшки близько 5 мм. За бажанням ви можете збільшити кількість моркви і подати її в якості гарніру.

    режем морковь. Рыба в томате

  2. Буряк (1 шт.) почистіть і половину поріжте тонкими кружечками. Другу половину буряка залиште для подачі. Цибулю порей (1 шт.) помийте і поріжте кружечками завтовшки 5 мм.

    режем свеклу для минтая в томате

  3. Розморожене філе минтая (500 г) поріжте великими шматками, посоліть і поперчіть за смаком.

  4. Викладіть на дно форми для запікання порізані овочі, а зверху викладіть шматки риби.

    запеченный минтай

  5. Відкрийте банку з томатами пелаті, перекладіть до миски і розчавіть виделкою. Залийте томатною сумішшю рибу і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин. Для подачі приготуйте соус. Потріть другу половину буряка на крупній тертці і змішайте з 1 ст. л. солодкої гірчиці.

Категорія: Другі страви | Додав: Administrator (19.01.2020)
Переглядів: 1069 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar