Головна » Статті » Другі страви |
Запечена картопля з часниковим маслом
Інгредієнти:
Готуємо запечену картоплю з часниковим маслом. Картоплю помити. Надрізати навхрест до половини картоплі. Картоплю залити водою, посолити, довести до кипіння і варити 10 хв. Потім картоплю викласти на деко надрізом догори, змастити рослинною олією і помістити у заздалегідь розігріту до 190°С духовку на 30 хв. Готуємо часникове масло. Зелень кропу подрібнити ножем. В мисочку викласти розм’якле вершкове масло. До масла додати зелень кропу, посолити. Вичавити часник. Все ретельно перемішати. Часникове масло готове. Запечену картоплю вийняти з духовки. В середину кожної ще гарячої картоплини викласти часникове масло і одразу подавати до столу. Запечена картопля з часниковим маслом готова. | |
Переглядів: 317 | | |
Всього коментарів: 0 | |