Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Другі страви

Запечена картопля з часниковим маслом

Інгредієнти:

  • картопля невелика - 6 шт.
  • рослинна олія - для змащування картоплі
  • вершкове масло - 40 г
  • часник - 3 зубчики
  • зелень кропу
  • сіль - за смаком

Готуємо запечену картоплю з часниковим маслом.

Надрізаємо картоплю навхрест.

Картоплю помити. Надрізати навхрест до половини картоплі.

Картопля вариться.

Картоплю залити водою, посолити, довести до кипіння і варити 10 хв.

Змащена олією картопля на деко.

Потім картоплю викласти на деко надрізом догори, змастити рослинною олією і помістити у заздалегідь розігріту до 190°С духовку на 30 хв.

Подрібнена зелень кропу.

Готуємо часникове масло. Зелень кропу подрібнити ножем.

Розм’якле масло.

В мисочку викласти розм’якле вершкове масло.

Додаємо кріп і сіль до масла.

До масла додати зелень кропу, посолити.

Додаємо часник.

Вичавити часник.

Перемішуємо.

Все ретельно перемішати. Часникове масло готове.

Кладемо часникове масло в надрізи картоплі.

Запечену картоплю вийняти з духовки. В середину кожної ще гарячої картоплини викласти часникове масло і одразу подавати до столу.

Запечена картопля з часниковим маслом готова.

Запечена картопля з часниковим маслом готова.

Категорія: Другі страви | Додав: Administrator (12.02.2023)
Переглядів: 317 | Теги: Картопля на нашому столі, картоплязчасником, КАРТОПЛЯ, запеченакартопля, картопляне молоко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar