Головна » Статті » Гарніри |
Овочева ікра - найпопулярніша страва в сезон овочів. Ця страва легка і ситна одночасно, її можна подавати як самостійно, так і у вигляді гарніру до м'ясної страви! Овочеву ікру можна готувати з кабачками, додавати базилік і будь-яку зелень. Інгредієнти для приготування овочевої ікри:
Рецепт приготування овочевої ікри з баклажанами і помідорами:1. Підготувати всі овочі, промити і просушити їх. Баклажани почистити і дрібно нарізати. Також почистити і нарізати моркву, перець солодкий і гіркий, цибулю. 2. Скласти овочі в глибоку сковороду або казанок, додати 1/3 склянки води, посолити і перемішати. Накрити кришкою, після закипання вогонь зменшити до середнього і тушкувати 10-15 хвилин. 3. Помідори дрібно нарізати, часник нарізати пластинками або кубиком і додати до овочів, тушкувати ще 8-10 хвилин. Смачна овочева ікра готова! Тепер ви знаєте, як приготувати овочеву ікру з баклажанами і помідорами! Страву можна подавати як гарячим, так і холодним. | |
Переглядів: 642 | |
Всього коментарів: 0 | |