Головна » Статті » Напої |
Мармелад в нас вдома люблять всі. Тому, коли я побачила в кулінарному журналі рецепт цих солодощів, відразу ж його і випробувала. Дитині сподобалось. Звичайно, він не такий солодкий, яскравий і ароматний, як магазинний мармелад, зате повністю натуральний, без шкідливих барвників, консервантів і ароматизаторів. Перший раз ми робили мармелад з полуничного соку, тепер будемо пробувати і з іншими фруктами. Любителям мармеладу раджу спробувати :-)
До води додайте цукор і доведіть до кипіння, варіть на малому вогні впродовж 5 хвилин, щоб цукор повністю розчинився. Потім зніміть з вогню
Перемішайте досить теплий цукровий сироп з фруктовим і лимонним соком і желатином до повного розчинення желатину
Отриману масу розлийте в формочки (в мене силіконова, але підійде будь-яка форма, застелена харчовою плівкою або ж формочки для льоду)
Поставте форму в холодильник на ніч, потім витягніть мармеладки (якщо ви заливали в одну велику форму, то наріжте мармелад кубиками) і за бажанням обваляйте їх в цукрі (я не обвалювала, бо моя дитина любить ''блискучі'' мармеладки). Зберігайте в герметичному контейнері в холодильнику до 4 днів. Смачного!
| |
Переглядів: 510 | |
Всього коментарів: 0 | |