Головна » Статті » Напої |
Глінтвейн - по-справжньому зимовий напій, який завжди асоціюється з теплом і затишком. Напій, який може заспокоїти душу і зігріти тіло. А тонізуючі і зігріваючі властивості вина і прянощів допоможуть подолати будь-яку застуду, що робить його просто необхідним напоєм в холодну пору року. Домашній глінтвейн, приготований за цим рецептом, виходить в міру міцним і відмінно підійде для урочистостей або для посиденьок з друзями. Інгредієнти для глінтвейну:
Рецепт приготування глінтвейну:1. Апельсин нарізати часточками. Підготувати спеції. 2. Вино червоне напівсолодке налити в каструлю і нагрівати на вогні. 3. Висипати в вино всі спеції і додати сюди ж нарізаний апельсин, перемішати. 4. Продовжити нагрівати вино на повільному вогні до гарячого стану зі спеціями і апельсином. При цьому необхідно вино помішувати і ні в якому разі не доводити його до кипіння. Додати воду і перемішати. 5. Гаряче вино прибрати з вогню і накрити кришкою, дати кілька хвилин настоятися і розлити по келихах. | |
Переглядів: 514 | |
Всього коментарів: 0 | |