Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Перші страви

Картопляний суп з ковбасою

Картопляний суп з ковбасою

Це дуже ароматний і ситний суп, який можна приготувати за 30 хвилин. Цю першу страву можна приготувати як на воді, так і на м'ясному бульйоні або овочевому відварі.

Інгредієнти для приготування супу з ковбасою:

  • Вода 1,2 л
  • Картопля 2 шт.
  • Ковбаса варена або шинка 250 г
  • Яйця 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль, лавровий лист, спеції та приправи - за смаком
  • Олія (для обсмажування овочів і ковбаси)
  • Зелень петрушки або кропу

Рецепт приготування супу з ковбасою:

1. Поставити воду на вогонь, щоб закипала. Почистити картоплю, цибулю і моркву.

2. Порізати ковбасу (або шинку) соломкою або кубиками.

Порізати ковбасу

3. Картоплю порізати кубиками і, коли вода закипіла, можна закладати його в воду.

Картоплю порізати кубиками

4. Цибулю порізати, моркву натерти на терку, обсмажити овочі 3-4 хвилини на олії. Додати до них ковбасу і обсмажувати ще 5-7 хвилин, помішуючи.

обсмажити овочі і ковбасу

5. Додати зажарку з овочів і ковбаси до картоплі, варити все разом до готовності картоплі. Посолити і додати спеції, лавровий лист.

Додати зажарку з овочів і ковбаси до картоплі

6. Зелень промити і нарізати. Збовтати яйця і тонкою цівкою, помішуючи, влити їх у суп. Додати зелень, накрити кришкою і відразу вимкнути вогонь.

додати яйця і зелень до супу

Тепер Ви знаєте, як можна смачно приготувати суп з ковбасою! Дуже добре доповнять це блюдо часникові сухарики або грінки.

Смачного!

Категорія: Перші страви | Додав: Administrator (24.02.2017)
Переглядів: 704 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar