Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Перші страви

Окрошка

 

Окрошка

Окрошку можна приготувати самими різними способами: на квасі і кефірі, готують і на курячому бульйоні. Можна додавати редис, а замість ковбаси використовувати куряче філе або відварне м'ясо. Пропоную один з моїх улюблених і смачних варіантів приготування окрошки з ковбасою на воді і сметані!

Інгредієнти для приготування окрошки:

  • Ковбаса варена 300 г
  • Картопля 3 шт.
  • Яйця 4 шт.
  • Огірок 3 шт.
  • Сметана 200 г
  • Вода (мінеральна або кип'ячена) 2 л
  • Сіль
  • Лимонна кислота
  • Зелень (цибуля, кріп або петрушка)

Рецепт приготування окрошки:

1. Першим ділом закип'ятити воду, щоб до моменту закінчення приготування окрошки вода встигла охолонути. Або можна використовувати мінеральну воду.

2. Картоплю промити і відварити до готовності «в мундирі», остудити.

3. Яйця покласти в холодну воду і відварити протягом 10 хвилин у підсоленій воді, остудити.

4. Нарізати дрібними кубиками ковбасу й огірки. Якщо варену ковбасу частково замінити копченою, окрошка буде ще смачніше.

Нарізати ковбасу

Нарізати огірки

5. Яйця і картоплю почистити і також нарізати дрібним кубиком.

Яйця і картоплю нарізати дрібним кубиком

6. Промити і дрібно порізати зелень.

Дрібно порізати зелень

7. Всі інгредієнти помістити в каструлю і перемішати.

8. Заправити сметаною і перемішати. Після чого залити водою, посолити і додати лимонну кислоту за смаком.

Окрошка готова! Смачного!

1

Категорія: Перші страви | Додав: Administrator (24.02.2017)
Переглядів: 421 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar