Головна » Статті » Перші страви |
Живучи в Італії, я вже звикла їсти макарони і рис як першу страву, але мій український шлунок всеодно вимагає супу! Тому, ми часто обідаємо ''по-нашому'' :-) Недавно знайшла рецепт супу - фондю з плавленим сирком, назва звучала цікаво і заманливо, тому вирішила його приготувати. Результат моїй сім'ї дуже сподобався. Готується суп швидко і з простих інгредієнтів - якраз те, що треба для спекотних днів. Спробуйте :-)
Для рисового супу з плавленим сирком потрібно:
Доведіть до кипіння 1 літр води. Покладіть в воду картоплю і терту моркву. Як тільки знову почне кипіти, додайте рис
В кінці покладіть до супу терті або подрібнені плавлені сирки і розмішайте, щоб сир повністю розтопився. Посоліть і поперчіть за смаком
| |
Переглядів: 2932 | |
Всього коментарів: 0 | |