Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Перші страви

Рисовий суп з плавленим сирком

кремовий суп фондю з рисом і овочами

 

Живучи в Італії, я вже звикла їсти макарони і рис як першу страву, але мій український шлунок всеодно вимагає супу! Тому, ми часто обідаємо ''по-нашому'' :-) Недавно знайшла рецепт супу - фондю з плавленим сирком, назва звучала цікаво і заманливо, тому вирішила його приготувати. Результат моїй сім'ї дуже сподобався. Готується суп швидко і з простих інгредієнтів - якраз те, що треба для спекотних днів. Спробуйте :-) 

 

Для рисового супу з плавленим сирком потрібно:

(Приблизно на 4 порції):

  • 3 середні картоплини
  • 1 велика морква
  • 100г рису
  • 1 цибулина
  • 4 трикутнички плавленого сиру (або 1 прямокутний сирок)
  • 200г копченої ковбаси
  • сіль, перець
  • пертушка

 


Поріжте дрібно картоплю 
 


Потріть половину моркви (на середній терці)
 

 

Доведіть до кипіння 1 літр води. Покладіть в воду картоплю і терту моркву. Як тільки знову почне кипіти, додайте рис 

 


Поріжте цибулю, решту моркви і підсмажте їх в олії 
 


Ковбасу дрібно наріжте
 


Додайте ковбасу і смажені моркву з цибулею до супу. Варіть до готовності рису
 

 

В кінці покладіть до супу терті або подрібнені плавлені сирки і розмішайте, щоб сир повністю розтопився. Посоліть і поперчіть за смаком

 


Прикрасьте готовий суп петрушкою і смакуйте :-)
 

Категорія: Перші страви | Додав: Administrator (27.02.2017)
Переглядів: 2932 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar