Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Перші страви

Суп з консервованої сардини

Суп з консервованої сардини

Дуже швидкий і смачний супчик! А головне - простий у приготуванні і часто виручає, коли немає часу на приготування складного обіду. За смаком трохи нагадує юшку з риби. У суп із сардин на цей раз я додала пшоно, але можна також додавати рис або будь-яку крупу, локшину, а також зелений горошок.

Для приготування супу з консервованої сардини знадобляться:

  1. Вода 2 л
  2. 1 банка сардини в олії (240 г)
  3. Картопля 3 шт.
  4. Морква 1 шт.
  5. Цибулина 1 шт.
  6. Пшоно 1/3 склянки (або рис, або локшина)
  7. Масло рослинне 3 ст.л. (для обсмажування овочів)
  8. сіль
  9. Перець і лавровий лист
  10. зелень

Рецепт приготування:

 

1. Поставити воду на вогонь. Картоплю нарізати кубиком

Картофель нарезать кубиком

2. Підготувати пшоно: промити і обшпарити його окропом, воду злити

Подготовить пшено для супа, ошпарив кипятком

3. Цибулю дрібно нарізати

3. Моркву натираємо на крупній тертці

4. Робимо заправку для супу: на розігріту сковороду з рослинним маслом (2-3 ст.л.) висипаємо цибулю, потім моркву і трохи обсмажуємо.

Сделать заправку для супа

5. У киплячу воду висипаємо картопля, варимо його майже до готовності. Всипаємо пшоно, яке необхідно варити 5 хвилин.

В кипящую воду добавить картофель

6. Додати обсмажені цибулю і моркву. Посолити, поперчити, додати лавровий лист.

7. Перед самою готовністю додаємо в суп консервовані сардини. Можна попередньо їх розім'яти виделкою.

 

Після сардин додати зелень і відразу прибрати з вогню.

В конце приготовления супа из сардин добавляем зелень

Сподіваюся, мій рецепт супу вам сподобався!

Смачного!

Категорія: Перші страви | Додав: Administrator (24.02.2017)
Переглядів: 979 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar