Головна » Статті » Перші страви |
Дуже швидкий і смачний супчик! А головне - простий у приготуванні і часто виручає, коли немає часу на приготування складного обіду. За смаком трохи нагадує юшку з риби. У суп із сардин на цей раз я додала пшоно, але можна також додавати рис або будь-яку крупу, локшину, а також зелений горошок. Для приготування супу з консервованої сардини знадобляться:
Рецепт приготування:
1. Поставити воду на вогонь. Картоплю нарізати кубиком 2. Підготувати пшоно: промити і обшпарити його окропом, воду злити 3. Цибулю дрібно нарізати 3. Моркву натираємо на крупній тертці 4. Робимо заправку для супу: на розігріту сковороду з рослинним маслом (2-3 ст.л.) висипаємо цибулю, потім моркву і трохи обсмажуємо. 5. У киплячу воду висипаємо картопля, варимо його майже до готовності. Всипаємо пшоно, яке необхідно варити 5 хвилин. 6. Додати обсмажені цибулю і моркву. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. 7. Перед самою готовністю додаємо в суп консервовані сардини. Можна попередньо їх розім'яти виделкою.
Після сардин додати зелень і відразу прибрати з вогню. Сподіваюся, мій рецепт супу вам сподобався! Смачного! | |
Переглядів: 979 | |
Всього коментарів: 0 | |