Головна » Статті » Салати |
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування французького картопляного салату. Ось і ще одна пісна, але смачна страва на щодень – французький картопляний салат. Для цієї страви важливо вибрати «правильну» картоплю, яка б не розварювалась і під час нарізки зберігала форму. Подавати такий салат можна як окрему страву або як гарнір до м’яса чи птиці. З даної кількості інгредієнтів отримаємо 4 порції салату. Картоплю добре помити і відварити в мундирі до готовності у підсоленій воді. Цибулю порізати маленькими кубиками. Зелень петрушки подрібнити ножем. Готуємо заправку. В миску викласти гірчицю і влити оцет. Додати сіль, перець і тоненькою цівкою вливати оливкову олію, інтенсивно збиваючи вінчиком. Збивати до тих пір, поки заправка не посвітлішає і трошки не загусне. Картоплю трошки вистудити, очистити від шкірки і порізати плястерками товщиною 5-6 мм. Додати вино, злегка перемішати і залишити на 10 хв. Потім до картоплі додати порізану цибулю, зелень і заправку. Акуратно перемішати, при потребі досолити і подавати до столу. Французький картопляний салат готовий. Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного! | |
Переглядів: 603 | |
Всього коментарів: 0 | |