Головна » Статті » Салати |
Інгредієнти:
Приготування салату Панцанелла. Панцанелла – традиційний італійський салат. Готують його найчастіше влітку з сезонних овочів і білого підсушеного хліба. Пропоную найпопулярніший варіант цього салату. Але, за бажанням, ви можете урізноманітнити його додатковими інгредієнтами. Це можуть бути оливки, болгарський перець, каперси чи навіть анчоуси. Цибулю почистити і порізати кільцями. Порізану цибулю викласти у миску, полити оцтом (1,5 ст. л.), додати сіль (1 ч. л.), перемішати і залишити на 5-10 хв. Помідори, за бажанням, очистити від шкірки і нарізати довільними шматками. Огірки почистити і нарізати кружальцями. В миску з цибулею викласти нарізані помідори, огірки. Туди ж порвати руками листочки базиліка і все перемішати. Підсохлий хліб занурити у воду, щоб він розм’як, одразу добре відтиснути і покришити у велику миску. До хліба додати овочі разом із соком, поперчити, заправити олією і перемішати. При потребі додати ще трохи оцту і солі. Італійський салат Панцанелла готовий. Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного! | |
Переглядів: 511 | |
Всього коментарів: 0 | |