Головна » Статті » Салати |
Крабовий салат з апельсинами
крабові палички – 300 грамів; кукурудза консервована – 300 грамів; курячі яйця – 4 штуки; один апельсин; один зубчик часнику; майонез – 4 столових ложки; сіль – на смак. Крабові палички нарізати кільцями. Апельсин очистити від шкірки та плівок і нарізати шматочками. Яйця відварити, нарізати кубиками або соломкою. Викласти усе в салатник, додати кукурудзу, видавити зубчик часнику. Якщо салат не планується залишати надовго, то заправити його майонезом й акуратно перемішати. Якщо ж салат готується про запас, то краще заправляти прямо в тарілках. За бажанням також можна додати рублену зелень. | |
Переглядів: 424 | |
Всього коментарів: 0 | |