Головна » Статті » Салати |
Листковий крабовий салат
Інгредієнти:
крабові палички – маленька упаковка; відварений рис – кілька столових ложок; кріп – кілька гілочок; свіжий огірок – 1-2 штуки; кукурудза – 1 банка; яйця – 2-3 штуки; майонез – на смак; червона ікра – для прикрашання. Приготування:
Крабові палички нарізати кружечками, огірок – соломкою. Яйця відварити круто, остудити і почистити. Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на великій тертці, жовтки – на дрібну. Викласти всі інгредієнти тонкими шарами в прозорі креманки, покриваючи кожен шар невеликою кількістю майонезу. Верх салату посипати тертим жовтком, прикрасити шматочками крабових паличок, червоною ікрою і гілочками кропу. | |
Переглядів: 435 | | |
Всього коментарів: 0 | |