Головна » Статті » Салати |
Овочі по-корейськи - це смачно і корисно, їх можна приготувати в будь-який час року - і влітку і взимку, як альтернативу різним солінням. Рецепт маринаду універсальний - саме такий маринад готується не тільки для приготування овочів, але і для моркви по-корейськи. Але не тільки морква - інші овочі, замариновані у такий спосіб, виходять не менш смачними. Для цього рецепта я використовувала моркву і капусту кольрабі. Замість них також можна використовувати будь-які інші овочі, які вам до смаку - капусту білокачанну або пекінську, огірки, буряк, баклажани і цвітну капусту і т.д. Можна поєднувати натерту моркву з нарізаними або натертими овочами. Якщо будете використовувати цвітну капусту - її потрібно попередньо опустити на кілька секунд в киплячу воду. Якщо використовуються баклажани - попередньо поріжте їх на кубики і відваріть. Інгредієнти для приготування маринованих овочів по-корейськи:
Рецепт приготування маринованих овочів по-корейськи:1. Овочі нарізати: моркву кружечками, а капусту квадратними або прямокутними шматочками. Я роблю це за допомогою фігурного ножа для овочів. Скласти в емальовану або скляну каструлю або миску. 2. Зробити маринад. Для цього необхідно перемішати рослинне масло з червоним перцем, коріандром або хмелі-сунелі, подрібненим часником, цукром і сіллю, оцтом і холодною водою. 3. Приготовленим маринадом залити овочі і поставити зверху гніт - наприклад, можна покласти тарілку і зверху поставити банку з водою. Дуже зручно це зробити ввечері - на ранок все готово! А ось приготована за цим рецептом морква по-корейськи Смачного! | |
Переглядів: 761 | |
Всього коментарів: 0 | |