Головна » Статті » Салати |
Пропоную приготувати легкий салат без майонезу на швидку руку зі свіжими печерицями, з оригінальною і смачною заправкою на основі меду та гірчиці. Інгредієнти для приготування салату з пекінської капусти і печериць:
Інгредієнти для соусної заправки:
Рецепт приготування салату з пекінської капусти і свіжих печериць:1. Приготувати заправку для салату. Змішати рослинне масло, мед, гірчицю і сік лимона, збивати віночком або вилкою 2-3 хвилини до густої і однорідної консистенції. За смаком додати сіль і чорний мелений перець. 2. Печериці промити гарячою водою і очистити шапочки від верхньої шкірки, яка легко зніметься, якщо потягнути її в напрямку від ніжки догори шапочки. Нарізати печериці тонкими пластинками. 3. Нарізати пекінську капусту та огірок. 4. Моркву натерти на крупну тертку, яблуко порізати соломкою або ж натерти на тертку. 5. Скласти інгредієнти в салатник, перемішати. Заправити салат можна відразу весь, а можна викладати в порційні тарілки і окремо подавати заправку до салату. Тепер Ви знаєте, як приготувати смачний салат зі свіжих печериць! Салат можна подавати як самостійно, так і разом з іншими - рибними або м'ясними, стравами. | |
Переглядів: 515 | |
Всього коментарів: 0 | |