Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Банановий пудинг

Банановий пудинг

Цей дивовижний легкий десерт добре підійде як до чаю, так і до холодних напоїв!

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  1. 3 шт. бананів
  2. 150 г мелених сухарів
  3. 1/3 склянки цукру
  4. 2 яйця
  5. 100 г вершкового масла
  6. ½ склянки ананасового соку або сиропу
  7. 1 пакетик ванільного цукру
  8. Сік половинки лимона

Рецепт приготування:

 

1. Жовтки відокремити від білків.

 

2. У розм'якшене вершкове масло додати цукор, ванільний цукор, жовтки і добре збити.

3. Банани, порізані шматочками, полити лимонним соком (це потрібно для того, щоб пудинг не потемнів) і збити. Потім змішати їх з масляною масою і знову все разом збити.

4. Додати сухарі і ананасовий сік, перемішати.

5. Білки збити до утворення піни і додати в тісто

6. Дно форми для запікання застелити папером (якщо немає пергаментного, можна звичайним), добре змастити форму і папір вершковим маслом.

7. Вилити масу в форму і поставити в духовку на 30- 35 хвилин і випікати при температурі 190 ° С.

Пудинг готовий! Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 383 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar