Головна » Статті » Випічка |
Справжній бісквітний рулет не так вже складно спекти, якщо дотримуватися невеликих правил. Мінімум інгредієнтів і часу - і смачна випічка до чаю готова! Інгредієнти:
Бісквітне тісто робиться дуже швидко, тому відразу можна включити духовку або кондитерську піч, щоб вона прогрівалася. Для бісквітного рулету я зазвичай виставляю температуру 180 °С. Рецепт приготування бісквітного рулету з фруктовим повидлом: 1. Борошно необхідно просіяти через сито. 2. Яєчні жовтки відділяємо від білків. Робити це потрібно обережно, щоб жовток не потрапив до білків. 3. Білки поставити на деякий час в холодильник, охолоджені білки краще і швидше можна збити.
4. У жовтки висипати одну половину цукру, ванілін і збивати міксером кілька хвилин. 5. До збитих жовтків поступово додати борошно. 6. Дістати охолоджені білки, додати дрібку солі і другу половину цукру. Збивати за допомогою міксера, починаючи з низьких оборотів і поступово збільшуючи швидкість, 5-7 хвилин. Повинна вийти пишна стійка білкова маса. 7. Вилити суміш з яєць та борошна в посуд з білками і ретельно, але дуже акуратно перемішати, щоб не збити пишну піну. Бісквітне тісто готове. 8. На деко покласти пергаментний папір, злегка змастити його олією і присипати борошном. 9. Вилити готове тісто на деко, розрівняти і відправити у вже розігріту духовку. Час випікання 10-15 хвилин, залежно від вашої духовки. 10. Готовий корж дістати з духовки. 11. Теплий корж змастити повидлом і згорнути акуратно в рулет. Зверху полити білою або шоколадною помадкою, прикрасити горіхами. Можна просто обсипати цукровою пудрою.
Краще рулет залишити просякнути на кілька годин, після чого можна подавати його до чаю!
Смачного! | |
Переглядів: 473 | |
Всього коментарів: 0 | |