Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Бісквітний шоколадний торт

Бісквітний шоколадний торт

Дуже смачний і не складний в приготуванні. Цей торт прийдеться до смаку всім. Для любителів дуже м'яких і соковитих тортів я рекомендуємо саме цей. У ньому ніжний шоколадний бісквіт. Покриваються коржі нашого торта натуральним м'яким шоколадом, що із задоволенням оцінять його любителі. Це просто справжнє шоколадне задоволення!

Для приготування тіста знадобляться:

  • Молоко 100 мл
  • Какао 4 ст.л.
  • Цукор 150 г
  • Вершкове масло 200 г
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно 300 г
  • Розпушувач або гашена сода оцтом 1 ч.л.

Для шоколадного крему:

  • Шоколад 200 г
  • Молоко 50 мл

Рецепт приготування шоколадного бісквітного торта:

1. Підготувати всі необхідні інгредієнти. Молоко, какао, цукор, вершкове масло покласти в каструльку і поставити на маленький вогонь. Не доводячи до кипіння, помішуючи, довести до однорідної маси.

Молоко, какао, цукор, вершкове масло покласти в каструльку і поставити на маленький вогонь

2. Остудити цю суміш, потім додати в неї 2 яйця, збити міксером або віночком для тіста.

3.Додати розпушувач або гашену соду і просіяне борошно. Розмішати до однорідної маси. Має вийти консистенція 15% сметани.

Додати розпушувач або гашену соду і просіяне борошно

4.Тісто потрібно перелити в форму, застелену пергаментним папером. Форму не потрібно змащувати, щоб бісквіт краще піднявся.

Тісто потрібно перелити в форму, застелену пергаментним папером.

5. Розігріти духовку до 200 градусів, потім переключити на 160 градусів і відправити тісто в духовку на 30 хвилин. Ні в якому разі не відкривайте духовку! Відразу не виймати, дати постояти ще хвилин 10.

6. Тим часом готуємо крем: шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додати до нього трохи молока, добре перемішати.

Остиглий корж розділити навпіл і змастити приготованим шоколадним кремом.

візьмемо для приготування крему шоколад

розтопити шоколад

7. Прикрасити цей торт можете як вам підкаже фантазія! Я посипала з боків різнобарвною кокосовою стружкою і зверху прикрасила різнокольоровими цукровими фігурками, які купила в магазині.

Також можна посипати зверху подрібненим горіхом або білим шоколадом. Або за допомогою кондитерського шприца можете зробити різні візерунки або фігурки білковим або масляним кремом.

Ось і все, наш бісквітний шоколадний торт готовий і можна пити чай!

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 363 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar