Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Яблучна шарлотка

Яблучна шарлотка

Зараз сезон яблук. Що з них можна приготувати? Звичайно ж шарлотку з яблук - найпопулярнішу, просту і дуже смачну випічку до чаю!

Для приготування шарлотки Вам потрібні такі інгредієнти:

  1. Яблука 5-6 шт.
  2. Цукор 1 ст.
  3. Яйця 3-4 шт.
  4. Борошно 1 ст.
  5. Сметана 3 ст.л.
  6.   ½ ч.л. соди
  7. Ванілін 1 пакетик

Ингредиенты для шарлотки

Рецепт приготування шарлотки з яблук:

 

1. Яблука добре помити і нарізати часточками

2. Яйця збити з цукром і додати сюди ж сметану

Приготовление шарлотки с яблоками

3. Борошно просіяти і змішати з содою

4. Поступово додавати борошно до яєць. Тісто має вийти за консистенцією як на оладки. Додати ванілін до тіста.

5. Форму для випікання добре змастити вершковим маслом і викласти на дно половину нарізаних часточками яблук, вилити на них тісто, потім зверху викласти решту яблук. Випікати до готовності приблизно 40-45 хвилин, при 170 ° С.

* Час для випікання яблучної шарлотки залежить від режиму, в який Ви виставили духовку. У деяких рецептах вказано час випікання шарлотки 20-30 хвилин, але у мене тісто було непропечене, тому я сміливо збільшила час випікання до 45 хвилин.Рецепт приготування шарлотки з яблук:

 

Готовність пирога можна перевірити за допомогою дерев'яної палички, я перевіряю за допомогою палички для суші. Якщо тісто не пристає до палички - пиріг готовий.

 

Яблука можна нарізати як завгодно - можна часточками або кубиками, а також їх можна очистити від шкірки або не очищати.

 

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 861 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar