Головна » Статті » Випічка |
Люблю готувати кабачкові оладки, які завжди виходять легкі і при цьому смачні! Їх приготування не вимагає багато часу, тому їх швиденько можна приготувати на сніданок! Для приготування потрібні інгредієнти:
Рецепт приготування оладок кабачкових:
1. Зелень промити, обсушити і дрібно нарізати 2. Часник пропустити через чеснокодавку 3. У миску розбити яйця і злегка збити віночком, поперчити 4. Додати до яєць зелень, часник і ще раз добре перемішати 5. Кабачок натерти на крупній тертці. Якщо кабачок молодий - чистити його не потрібно. 6. Додати натертий кабачок до яєчної маси і добре перемішати. 7. Додати борошно і ще раз перемішати. 8. На розігріту сковороду з рослинним маслом викласти ложкою кабачкову масу, смажити до золотистої скоринки з кожного боку приблизно 1-2 хвилини.
* Солити масу з кабачка краще безпосередньо перед смаженням, завдяки цьому оладки вийдуть ніжніше, а тісто буде не дуже рідким. Подавати можна зі сметаною або з майонезом, перемішаним з часником.
Смачного! | |
Переглядів: 404 | |
Всього коментарів: 0 | |