Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Кабачкові оладки

Кабачкові оладки

Люблю готувати кабачкові оладки, які завжди виходять легкі і при цьому смачні! Їх приготування не вимагає багато часу, тому їх швиденько можна приготувати на сніданок!

Для приготування потрібні інгредієнти:

  1. Кабачок молодий 1 шт.
  2. Часник 2 зубки
  3. зелень петрушки
  4. Яйця 2 шт.
  5. Борошно 3-4 ст. л.
  6. Рослинна олія (для смаження)
  7. сіль
  8. перець

Рецепт приготування оладок кабачкових:

 

1. Зелень промити, обсушити і дрібно нарізати

2. Часник пропустити через чеснокодавку

3. У миску розбити яйця і злегка збити віночком, поперчити

4. Додати до яєць зелень, часник і ще раз добре перемішати

5. Кабачок натерти на крупній тертці. Якщо кабачок молодий - чистити його не потрібно.

6. Додати натертий кабачок до яєчної маси і добре перемішати.

7. Додати борошно і ще раз перемішати.

8. На розігріту сковороду з рослинним маслом викласти ложкою кабачкову масу, смажити до золотистої скоринки з кожного боку приблизно 1-2 хвилини.

 

* Солити масу з кабачка краще безпосередньо перед смаженням, завдяки цьому оладки вийдуть ніжніше, а тісто буде не дуже рідким.

Подавати можна зі сметаною або з майонезом, перемішаним з часником.

 

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 404 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar