Головна » Статті » Випічка |
Побалуйте себе і своїх гостей цим смачним, пишним і ароматним кексом до чаю!
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
Рецепт приготування польського кексу:
1. Розм'якшений маргарин перетерти з цукром 2. По одному додати яйця, ретельно вимішуючи 3. Додати ванільний цукор, поступово - просіяне і перемішане з розпушувачем борошно, вимісити тісто. 4. Курагу промити, висушити, нарізати дрібним кубиком і трохи посипати борошном. 5. Добавити курагу в тісто. 6. Форму для кексу змастити маслом або маргарином, присипати борошном (або манкою), викласти в неї тісто. Випікати 45 - 50 хвилин при температурі 180-200 ° С 7. Коли готовий кекс охолоне, посипати його цукровою пудрою.
Готовність кексу можна перевірити дерев'яною паличкою або сірником - тісто не повинно приставати.
Щоб легше було кекс дістати з форми, потрібно дати йому охолонути. Або покласти на форму змочений у холодній воді рушник.
Смачного! | |
Переглядів: 541 | |
Всього коментарів: 0 | |