Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Кекс Польський

Кекс Польський

Побалуйте себе і своїх гостей цим смачним, пишним і ароматним кексом до чаю!

 

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

  1. 250 г борошна
  2. 4-5 шт. яєць
  3. 150 г маргарину
  4. 200 г цукру
  5. Ванільний цукор (1 - 2 пакетики)
  6. 2 ст. л. розпушувача для тіста
  7. 200-300 г кураги
  8. цукрова пудра

Рецепт приготування польського кексу:

 

1. Розм'якшений маргарин перетерти з цукром

 2. По одному додати яйця, ретельно вимішуючи

3. Додати ванільний цукор, поступово - просіяне і перемішане з розпушувачем борошно, вимісити тісто.

4. Курагу промити, висушити, нарізати дрібним кубиком і трохи посипати борошном.

5. Добавити курагу в тісто.

6. Форму для кексу змастити маслом або маргарином, присипати борошном (або манкою), викласти в неї тісто. Випікати 45 - 50 хвилин при температурі 180-200 ° С

7. Коли готовий кекс охолоне, посипати його цукровою пудрою.

 

    Готовність кексу можна перевірити дерев'яною паличкою або сірником - тісто не повинно приставати.

 

    Щоб легше було кекс дістати з форми, потрібно дати йому охолонути. Або покласти на форму змочений у холодній воді рушник.

 

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 541 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar