Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Млинці з м'ясом

Млинці з м'ясом

Млинці - ситне і апетитне блюдо практично з будь-якою начинкою, від солодкої до м'ясної, їх складно чимось зіпсувати. Сьогодні пропоную зробити ці смачні млинці з м'ясною начинкою.

При бажанні, в начинку можна також додати рис або яйце.

Інгредієнти:

Начинка:

  1. Фарш м'ясний 700 г

  2. Цибуля ріпчаста 1 шт.

  3. Соняшникова олія (для обсмажування)

  4. Сіль (за смаком)

  5. Перець чорний мелений

Тісто:

  1. Молоко або сироватка 0,5 л

  2. Яйця 3 шт.

  3. Борошно 250 г

  4. Масло рослинне 3 ст.л.

  5. Цукор 1 ст.л.

  6. Сіль 1,5 ч.л.

Рецепт приготування млинців з м'ясною начинкою:

1. Приготувати начинку.

 

Фарш обсмажити до готовності 10-15 хвилин.

 

Цибулю дрібно нарізати, обсмажити і з'єднати з фаршем, перемішати. Посолити за смаком, додати перець чорний мелений.

2. Приготувати тісто.

 

У глибокій мисці збити яйця і молоко, додати сіль і цукор. Поступово за допомогою віночка вмішати муку - так, щоб не було грудочок. Додати соняшникову олію.

Приготовить блинное тесто

3. Сковороду попередньо добре розігріти, щоб млинцеве тісто не пристало. Можна злегка змастити її жиром або несолоним салом.

 

Деяку кількість тіста виливати на сковороду і розподіляти круговими рухами по всій сковороді.

Смажити млинці з двох сторін і складати в стопку.

4. На край млинця покласти м'ясну начинку і згорнути конвертиком.

Таким чином звернути всі млинці. Докладніше про те, як загортати в млинці начинку, можна подивитися в рецепті млинці з куркою, грибами і сиром.

Готові згорнуті млинці підсмажити перед подачею і полити сметаною.

 

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 300 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar