Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Оладки з яблуками

Оладки з яблуками

Інгредієнти для приготування оладок з яблуками:

  • Кефір 0,5 л
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно ~1,5 склянки
  • Розпушувач для тіста 1,5 ч.л.
  • Яблуко 1-2 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 3 ст.л.
  • Рослинна олія (для смаження)

Рецепт приготування оладок з яблуками:

1. У кефір додати яйця (їх можна попередньо збити), сіль і цукор, перемішати.

У кефір додати яйця, сіль і цукор

2. Борошно просіяти і разом з розпушувачем поступово вмішати в цю суміш до консистенції густої сметани. Муки потрібно стільки, щоб тісто вийшло густим, чим густіше тісто - тим пишніше оладки, але і тут потрібно не перестаратися - інакше оладки будуть гумовими.

Борошно просіяти і вмішати в суміш

3. Яблуко помити і нарізати брусочками або кубиками, але не дуже крупно.

Яблуко нарізати кубиками або брусочками

4. Додати нарізане яблуко в тісто і перемішати, дати тісту трохи постояти.

Додати нарізане яблуко в тісто

5. Сковороду з рослинним маслом добре розігріти, вогонь прикрутити до середнього і, викладаючи ложкою тісто на сковороду, посмажити оладки 1-2 хвилини з кожного боку, до золотистого кольору. Оладки смажаться дуже швидко, тому потрібно стежити щоб не підгоріли, вогонь не повинен бути надто великим, інакше вони можуть не прожаритися всередині.

Посмажити оладки

Посмажити оладки

Подавайте оладки з варенням або джемом, зі згущеним молоком, з медом, та з чим завгодно!

Подавайте оладки з медом, варенням або згущеним молоком

Тепер Ви знаєте, як приготувати оладки з яблуками! Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 303 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar