Головна » Статті » Випічка |
Сьогодні хочу поділитися рецептом смачної піци, яка проста в приготуванні і завжди з'їдається на «ура». Тісто виходить тонке, а начинка дуже соковита. Така піца хороша на сніданок або як перекушування в дорозі, замість бутербродів. Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Рецепт приготування піци з ковбасою і фаршем:1. Спочатку приготуємо дріжджове тісто для піци. Борошно попередньо краще просіяти. У теплій воді (вода повинна бути трохи тепліше кімнатної температури) розчинити дріжджі з цукром, додати трохи борошна, добре перемішати і накрити рушником. Залишити цю опару в теплому місці на 30 хвилин. Потім додати решту борошна і вимісити тісто, знову накрити і залишити ще на деякий час, щоб тісто підійшло. 2. Підготувати начинку для піци. Ковбасу нарізати кубиком або соломкою, помідори - напівкружечками або кружечками. Нарізати інші овочі - перець і ріпчасту цибулю. У фарш додати сіль і чорний мелений перець. Натерти сир. За бажанням, в начинку можна також додавати печериці сирі або смажені, а також пряні трави (я додаю суміш перців і суміш сушених трав «Прованські трави», іноді суміш кмину і кардамону). Трави можна додавати як в фарш, так і посипати начинку зверху. 3. На лист покласти папір для випічки або фольгу, змастити олією. Викласти на папір тісто, дати йому постояти 5-8 хвилин, щоб підійшло і акуратно розподілити його руками по поверхні фольги. Включити духовку, щоб розігрівалася. Тим часом, тісто змастити кетчупом і майонезом і викласти начинку в такій послідовності: нарізані помідори, ковбаса і фарш, перець болгарський і цибулю, печериці. Зверху посипати сиром, але зробити це краще за 5-10 хвилин до кінця приготування піци, щоб сир не підгорів. Поставити піцу в розігріту до 180-200 градусів духовку і випікати 15-25 хвилин, залежно від потужності духовки і вибраного режиму. Тепер ви знаєте, як приготувати смачну піцу в домашніх умовах! | |
Переглядів: 346 | |
Всього коментарів: 0 | |