Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Піца з грудинкою

Піца з грудинкою

Піца - це завжди смачно, різноманітно і швидко. Так, тісто вимагає деякого часу для приготування, але його завжди можна приготувати заздалегідь! Можливість експериментувати з начинками робить це блюдо неповторним кожен раз.

 

Вказаної кількості інгредієнтів вистачає на 2 піци середнього розміру.

 

Інгредієнти для тіста:

  1. Борошно 500 г

  2. Вода 1 скл.

  3. Дріжджі свіжі 30 г

  4. Олія оливкова 3 ст.л.

  5. Сіль 10 г

  6. Цукор 1 ч.л.

Інгредієнти для начинки:

  1. Томатний соус 3 ст.л.

  2. Помідор 2 шт.

  3. Перець болгарський 1 шт.

  4. Стручок гострого перцю (за бажанням)

  5. Грудинка яловича (або бекон) 250 г

  6. Твердий сир 250 г

  7. Орегано 1 ч.л.

 

Рецепт приготування піци з грудинкою:

 

1. Замісити тісто. У 0,5 склянки теплої води розчинити дріжджі разом з цукром.

 

2. В окрему глибоку миску висипати борошно, зробити посередині ямку і в неї вилити розчинені дріжджі.

 

3. Окремо в 0,5 склянці теплої води розвести 10 г солі, додати 3 ст.л. оливкової олії і знову додати в борошно.

 

4. Тісто добре вимісити, накрити рушником і поставити в тепле місце на 1-1,5 години щоб підійшло.

 

5. Підготувати начинку: помідори нарізати кружечком або часточками, перець болгарський і гострий нарізати соломкою, грудинку порізати тонкими скибочками, сир натерти на тертку.

 

6. Коли тісто підійшло, необхідно тонко його розкачати, змастити томатним соусом і викласти начинку в такій послідовності: помідори, перець, грудинка і посипати тертим сиром.

 

7. Відправити в розігріту духовку і випікати 15-20 хвилин при 180 °С.

 

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 332 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar