Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Пиріг з пісочного тіста з ягодами

Пиріг з пісочного тіста з ягодами

Пропоную спекти простий і смачний відкритий ягідний пиріг з пісочного тіста. Якщо не вистачає терпіння і часу на щось грандіозне - це те, що потрібно! Для пирога я використовувала вишню зі смородиною, але можна брати будь-які інші ягоди, свіжі або заморожені.

Для приготування пирога з ягід потрібні інгредієнти:

  1. 400 г ягід

  2. 1 склянка цукру

  3. 200 г маргарину

  4. 1 яйце + 1 жовток

  5. 2 склянки борошна

  6. 1 пакетик ваніліну

  7. рослинне масло (для змащування форми)

Рецепт приготування пирога з пісочного тіста з ягодами:

1. Підготувати ягоди. У моєму випадку вишню і смородину помити, у вишні видалити кісточку. До речі, вишня може бути червивою, тому я попередньо заливаю її водою на 15 хвилин - черв'яки спливуть і можна просто злити воду.

Червивую вишню залить водой

2. Приготуємо тісто. У глибоку миску або каструлю розбити 1 яйце + 1 жовток, додати половину склянки цукру і ванілін, все разом збити.

Яйца взбить с сахаром

3. Маргарин натерти на тертку і додати до яєчно-цукрової суміші, перемішати.

Маргарин натереть на терку

4. До отриманої маси поступово додавати борошно і вимішувати за допомогою виделки. Потім вимісити туге тісто руками і поставити в холодильник на 30 хвилин.

В массу постепенно добавлять муку и вымешивать тесто

5. Форму для випікання (у мене форма діаметром 26 см) змастити трохи олією і присипати борошном. Викласти злегка застигле тісто і акуратно розподілити по формі руками, зробити бортики.

6. Викласти на підкладку з тіста підготовлені ягоди і присипати приблизно половиною склянки цукру (якщо ягоди солодких сортів, то цукру кладемо менше).

Выкладываем на тесто ягоды

7. Духовку розігріти до 170-180 °С і випікати пиріг 30-40 хвилин.

Выпекать пирог 30-40 минут

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 346 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar