Головна » Статті » Випічка |
нгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати “Пиріг з рибою і цибулею” 1. Замісити дріжджове тісто (можна без опари) і поставте його в тепле місце. Тісто накрийте плівкою або паперовим рушником, щоб воно не зовсім обвітрилось. 2. Поки підходить тісто, потрібно посмажити цибулю. Наріжте цибулю і обсмажте його на рослинному маслі. Спосіб нарізки – невеликий. 3. Філе риби повинно бути добре розмороженим. Для цього рецепта підходить філе будь-якої морської риби (без кісток). 4. Тим часом тісто підійшло. Розкачуємо на столі овальний пласт товщиною не більше 2 сантиметрів. 5. З боків робимо невеликі надрізи . У центр викладаємо цибулю і рибу. 6. Починаємо загортати пиріг: відразу загортаємо низ, а потім внахлест закриваємо пиріг надрізаними смугами тіста. 7. Відправляємо пиріг в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин (температура запікання пирога – 180-190 градусів). 8. Ось такий гарний виходить пиріг з рибою і цибулею в готовому вигляді. Смачного! | |
Переглядів: 572 | |
Всього коментарів: 0 | |