Головна » Статті » Випічка |
Цей рецепт в бабусиному записнику був помічений галочкою (для мене це безсумнівний доказ того, що кекс бабуся пекла і він вийшов смачним:-)) До того ж серед інгредієнтів немає нічого надзвичайного і екзотичного - лише прості продукти, які майже завжди ''живуть'' в середньостатистичному холодильнику. Я дуже люблю випічку з родзинками, а тут, ще й кефір залежався і треба було якось його використати. Кекс спікся дуже легко і швидко, за смаком нагадує ''Столичний'', але консистенція в нього інша - він дуже м'який і ніжний. Справжня смакота, спробуйте :-)
Для кексу на кефірі потрібно:
Нагрійте духовку до 180С і випікайте кекс приблизно 40-50 хвилин (готовність перевірте зубочисткою). Готовий кекс охолодіть, посипте пудрою і смакуйте :-)
| |
Переглядів: 497 | |
Всього коментарів: 0 | |