Головна » Статті » Випічка |
Здивуйте своїх гостей таким ніжним і ароматним пирогом на сирній основі! Фрукти, сир і горіхи зроблять цю випічку не тільки смачним частуванням до чаю, але і корисним. Я для цього пирога використовувала яблука, але при бажанні можна покласти будь-які інші фрукти, які тільки захочеться: сливи, персики, абрикоси і т.д. Для приготування пирога потрібні інгредієнти:
Рецепт приготування пирога з сиру і яблук:
1. Горіхи подрібнити у блендері або на м'ясорубку. Або відразу взяти подрібнений фундук. 2. Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з дрібкою солі.
3. З'єднати сир, рослинне масло, молоко, збиті жовтки, половину (50 г) подрібненого фундука, 4 ст.л. цукру, борошно і розпушувач, ретельно перемішати і вимісити. Тісто готове. 4. Підготувати начинку. Яблука нарізати часточками. Білки збити з 1 ст.л. цукру. Іншу половину горіхів, цедру лимона і корицю добре перемішати зі збитими білками. 5. Тісто розкачати, викласти на застелене промасленим пергаментним папером деко таким чином, щоб по краях вийшли невеликі бортики 2-3 см і присипати тісто цукром. На тісто викласти фруктову начинку з яблук або інших фруктів, вилити зверху суміш з білків з горіхами. 6. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Щоб верхівка пирога не підгоріла, можна накрити зверху пергаментом, за 15 хвилин до готовності прибрати. Смачного! | |
Переглядів: 325 | |
Всього коментарів: 0 | |