Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Випічка

Слойки з курячою печінкою

Слойки з курячою печінкою

Слойки дуже просто і швидко можна приготувати як на сніданок або на вечерю, так і зробити таку закуску у вигляді маленьких апетитних пірожочков на святковий стіл! Тісто я використовую покупне готове, яке продають розфасоване по 1 кг або по 0,5 кг. У цьому рецепті слойки з курячою печінкою я готувала, розрахувавши інгредієнти на 0,5 кг листкового тіста.

Для приготування слойок я беру такі інгредієнти:

  • Тісто готове листкове 0,5 кг

  • Печінка куряча 400 г

  • Морква 1 штука

  • Цибуля ріпчаста 1 штука

  • Яйця 1 штука (для змащування)

  • Масло рослинне

  • Вершкове масло 70 г

Рецепт приготування слойок з курячої печінки:

Тісто необхідно дістати з морозилки за 15-20 хвилин до того, як ви будете з нього робити слойки, щоб його трохи розморозити. При цьому, якщо ви його вже дістали з упаковки, накрийте зверху харчовою плівкою, щоб воно не обвітрилося

 

Підготуємо печінкову начинку для слойок. Цибулю нарізати дрібною крихтою, а моркву потерти на крупну або дрібну тертку, спасерувати овочі на рослинному маслі 5-7 хвилин. Промиту печінку відварити до готовності в солоній воді.

 

Овочі і відварену печінку подрібнити у блендері або перекрутити на м'ясорубку разом з вершковим маслом. Посолити за смаком, добре перемішати. Начинка готова.

 

Тісто порізати на невеликі квадратики 8х8 см або ще менше, за бажанням. На серединку покласти начинку і защипнути протилежні кути. Отримані отвори теж можна защипнути.

 

Духовку розігріти до 180 °С. Збити яйце. На деко, трохи змащене маслом, викласти слойки, змастити їх яйцем і відправити в духовку на 20-25 хвилин.

 

Смачного!

Категорія: Випічка | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 383 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar