Головна » Статті » Випічка |
Мої сирники любить вся родина, часто готую їх на сніданок. Вони виходять пишні і швидко з'їдаються. У мене часто запитують: як ти їх готуєш? Складнощів ніяких немає, все дуже просто, тому вирішила поділитися цим рецептом. Отже, рецепт моїх сирних сирників. Кілька порад з приготування: Інгредієнти для приготування сирників з сиру:
Рецепт приготування сирників з сиру:1. Сир ретельно перемішати з яйцями, манною крупою і цукром. 2. На тарілку насипати деяку кількість борошна і ложкою викладати в неї невелику кількість сирної маси, формуючи руками сирник. 3. Сковороду з рослинним маслом добре розігріти і викладати на неї сирники, смажити з двох сторін на середньому вогні по кілька хвилин. 4. Щоб сирники вийшли менш жирними, після того як вони посмажаться, рекомендую викладати їх спочатку на серветки або паперові рушники, щоб стік зайвий жир, після чого перекласти їх на інше блюдо або тарілку. Подавайте сирники з медом, сметаною, згущеним молоком або варенням! | |
Переглядів: 372 | |
Всього коментарів: 0 | |