Головна » Статті » Заготовки та консервація |
Сьогодні поділюся з вами дуже простим рецептом як приготувати мариновані гриби печериці в домашніх умовах з мінімальним набором інгредієнтів. Грибочки виходять дуже апетитними на вигляд і надзвичайно смачними! Інгредієнти для приготування маринованих шампіньйонів:
Рецепт приготування маринованих грибів:1. Промити гриби в холодній воді, якщо потрібно очистити ножем. 2. Пересипати у велику каструлю і залити двома літрами води. 3. Додати 2 столові ложки солі, 6 столових ложок цукру, перець горошок, лавровий лист і приправи. Ретельно перемішати ложкою. 4. Поставити каструлю на кухонну плиту і довести до кипіння, після того як вода закипить, варити на мінімальній потужності 30 хвилин. Врахуйте, що після варіння гриби зменшаться в об'ємі і вазі приблизно в два рази, тому, якщо планується частування для великої компанії, то сміливо множте всі інгредієнти в 2 або 3 рази. 5. Коли вода охолоне, додати в каструлю 200 мл столового оцту, ретельно перемішати і залишити в прохолодному місці на 10-12 годин. 6. Через 10-12 годин гриби готові до вживання. Щоб дістати гриби з маринаду рекомендую використовувати для цього перфоровану ложку абошумовку, тому що якщо ви будете зливати воду з каструлі, то приправи осядуть на грибах, що зробить їх смак занадто різким. Тепер ви знаєте, як замаринувати печериці в домашніх умовах! Успіхів на кухні і приємного апетиту! | |
Переглядів: 1043 | |
Всього коментарів: 0 | |