На 100г: Ккал 85, Білки 8, Жири 3, Вуглеводи 4.
Інгредієнти:
- куряче філе — 2 шт. (250 г)
- помідор 2 шт.
- ріпчаста цибуля — 2 шт.
- яйце куряче — 1 шт.
- сир будь-який нежирний і твердий — 100 г.
- натуральний йогурт 1 ст. л.
- перець чорний мелений, сіль.
Спосіб приготування:
- Для приготування м'яса по-французьки з курки Філе порізати на тоненькі шматочки. Відбити.
- Шматочки курки скласти в миску і помити.
- Яйце збити, додати до курки, посолити, поперчити і перемішати.
- Помідор порізати кружечками.
- Цибулю порізати кільцями.
- Сир потерти на крупній тертці.
- Деко змастити олією (можна на деко покласти пергаментний папір. На деко покласти першим шаром курку.
- Другим шаром кільця цибулі.
- На цибулю покласти кружечки помідорів.
- Помідори йогуртом змастити.
- Останнім шаром буде тертий сир. Запікати в духовці до золотистого кольору сиру.
|