Головна » Статті » Закуски |
Домашній плавлений сир - повністю натуральний продукт, який виходить смачніше магазинного, а приготувати такий плавлений сир в домашніх умовах простіше простого! Це прекрасна закуска, яку можна подати самостійно, намазати на хліб або на грінки. Також в процесі приготування можна експериментувати і додавати в плавлений сир, за бажанням, інші інгредієнти: ковбасу, оливки, мариновані огірки або печериці, зелень і т.д. Для цього рецепту краще вибирати не занадто сухий і не кислий домашній сир. Інгредієнти для приготування домашнього плавленого сиру:
Рецепт приготування плавленого сиру:1. Сир протерти через сито, дрібний друшляк або перетерти в блендері. 2. Висипати сир в каструлю і додати яйця, розм'якшене вершкове масло, сіль і соду, все перемішати і поставити на водяну баню. Для цього я одну каструлю поставила в іншу, попередньо наливши в неї воду. 3. Коли вода закипить, маса почне плавитися. Помішуючи, варити цю масу 10-15 хвилин, поки вона не стане однорідною. 4. Як тільки маса стала однорідною і все розплавилося, розливаємо її ще гарячою по піалах або по формах, баночках. Даємо охолонути, після чого ставимо в холодильник до повного застигання. За бажанням, перед тим як розлити сир по формах, можна додати в нього дрібнопорізану копчену ковбасу, мариновані огірки, гриби, або зелень петрушки, кропу. Для пікантності можна додати 1-2 зубчики часнику. Успіхів у приготуванні і смачного! | |
Переглядів: 440 | |
Всього коментарів: 0 | |