Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Закуски

Фарширована картопля в духовці

Фарширована картопля в духовці

Пропоную приготувати страву, яка стане прекрасним вибором як для святкового столу, так і для звичайної вечері з сім'єю. Нею Ви зможете порадувати не тільки своїх рідних, а й гостей. Простий в приготуванні рецепт фаршированої картоплі досить бюджетний, але разом з тим перетворює звичайну картоплю в оригінальну і апетитну страву.

Інгредієнти:

  • Фарш свинячо-яловичий 300 г
  • Картопля 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Цибуля зелена

Рецепт приготування фаршированої картоплі:

1. Для початку вибираємо картоплю однакового розміру і форми. Картоплю необхідно вимити і очистити

2. Далі виймаємо з бульб серединку. Для цього можна використовувати чайну ложку або спеціальну ложечку для вирізання кульок з овочів і фруктів. Намагаємося зробити поглиблення побільше, щоб помістити достатню кількість фаршу.

виймаємо з бульб серединку

Намагаємося зробити поглиблення побільше

3. Приступимо до підготовки фаршу. Нарізаємо цибулину кубиками і додаємо в фарш. Солимо і перчимо за смаком. Фарш необхідно злегка відбити, щоб з нього вийшло зайве повітря і він добре тримав форму.

Нарізаємо цибулину кубиками і додаємо в фарш.

4. На сковороді обсмажуємо до золотистого кольору нарізану цибулю, додаємо натерту на крупній тертці моркву і готуємо до м'якості.

обсмажуємо цибулю з морквою

5. Наповнюємо підготовленим фаршем бульби картоплі. Укладаємо нашу фаршировану картоплю в форму для запікання в один шар. Викладаємо на фаршировану картоплю обсмажену цибулю і моркву, заливаємо підсоленою кип'яченою водою.

Укладаємо нашу фаршировану картоплю в форму для запікання

6. Далі необхідно поставити форму в духову шафу, розігріту до температури 220 ° С, і випікати 45-50 хвилин. Також Ви можете приготувати фаршировану картоплю в мультиварці, встановивши функцію «Випічка».

7. Готову фаршировану картоплю слід дістати з духовки і посипати нарізаною зеленою цибулею.

Готову фаршировану картоплю слід дістати з духовки і посипати нарізаною зеленою цибулею

Рекомендую до фаршированої картоплі подати салат з будь-яких овочів із заправкою з суміші оливкової олії, французької гірчиці, лимонного соку. Близькі гідно оцінять Ваші старання!

Смачного!

Категорія: Закуски | Додав: Administrator (14.03.2017)
Переглядів: 800 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar