• 8 скибок хліба
• 4 великі яйця
• ⅓ склянки молока
• 1½ ч. л. ванільного екстракту
• 1 ч.л. кориці
• 1 ч.л масла
• щіпка цукру
• щіпка солі
ПРИГОТУВАННЯ
1. На малому вогні розігріти середню сковорідку.
2. У великій мисці збити разом яйця, молоко, ваніль, корицю, цукор та сіль.
3. Покласти масло на сковорідку, дозволити, щоб розтопилося.
4. Поки масло топиться, вмокніть хліб в яйця з двох сторін.
5. Поставте занурений хліб на сковорідку і жарте кожну сторону до золотистої скоринки, кожну сторону приблизно 1-2 хв.
6. Повторіть вмочування і обжарювання для кожної скибки хліба.
7. Подавати теплим з вашою улюбленою поливкою, варенням чи ягодами.
|