Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Закуски

Французькі грінки по-селянськи

Французькі грінки по-селянськи

• 8 скибок хліба
• 4 великі яйця
• ⅓ склянки молока
• 1½ ч. л. ванільного екстракту
• 1 ч.л. кориці
• 1 ч.л масла
• щіпка цукру
• щіпка солі

 

 

ПРИГОТУВАННЯ
1. На малому вогні розігріти середню сковорідку.
2. У великій мисці збити разом яйця, молоко, ваніль, корицю, цукор та сіль.
3. Покласти масло на сковорідку, дозволити, щоб розтопилося.
4. Поки масло топиться, вмокніть хліб в яйця з двох сторін.
5. Поставте занурений хліб на сковорідку і жарте кожну сторону до золотистої скоринки, кожну сторону приблизно 1-2 хв.
6. Повторіть вмочування і обжарювання для кожної скибки хліба.
7. Подавати теплим з вашою улюбленою поливкою, варенням чи ягодами.

Категорія: Закуски | Додав: Administrator (08.03.2017)
Переглядів: 547 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar