Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Закуски

Гуакамоле

Гуакамоле

авокадо (дозрілий) - 1 шт.
помідори (великий) - 1 шт.
цибуля (я беру червону цибульку)- 1 шт.
перець болгарський - невеликий шматочок
лимон - 0,5 шт.
олія оливкова
сіль
за смаком 
 

 

Цибулю, перець і помідор порізати кубиками. Авокадо розрізати посередині і розділити на дві половини 

Обережно надрізати половинки авокадо у вигляді решітки. Важливо не зачепити шкірку (вона знадобиться нам для сервірування). Десертною ложкою вийняти м'якоть.

М'якоть авокадо полити соком 1/2 лимона і розім'яти виделкою до однорідної консистенції. Пюре не повинно бути занадто гладким. Додати нарізані овочі в пюре, посолити за смаком і добре перемішати 

Полити оливковою олією.Розкласти гуакамоле в отримані «човники» з шкірки, прикрасити зеленню петрушки і подавати до столу. Готово! Приємного апетиту!

Поради:

Гуакамоле може бути не тільки салатом, але і гострим соусом, який дуже добре підходить до м'яса. Для цього досить додати в нього трохи гострого перцю чилі, а овочів покласти менше, нарізавши їх дуже дрібно.
Гуакамоле також гарний у якості закуски, якщо подати його з кукурудзяними або картопляними чіпсами або з грінками.
Залишився гуакамоле можна зберігати в холодильнику до наступного дня, якщо накрити його харчовою плівкою.

Категорія: Закуски | Додав: Administrator (09.03.2017)
Переглядів: 2231 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar