Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Закуски

Картопляні ньокі з брюссельською капустою, каштанами та беконом

Картопляні ньокі з брюссельською капустою, каштанами та беконом

2 ст. л. оливкової олії
100-200 гр бекону , дрібно нарізаного
240 гр готових каштанів, розрізаних навпіл ( у мене були сирі і я їх запекла)
400 г брюссельської капусти, нашаткованої
Картопляні ньоккі:
1 кг картоплі для пюре, неочищеного, але як слід вимитого
груба сіль
40 гр тертого сиру пекоріно та додатково для подачі
150 гр борошна
сіль, перець за смаком
2 жовтки 
 

 

Приготувати ньоккі. Розігріти духовку до 180 гр. На дно форми для запікання викласти сіль грубого помолу, розкласти картоплю і пекти 1 годину 30 хвилин. Поки картопля не стане м'яка, а скоринка зарум'яниться.
Охолодити, розрізати картоплю навпіл, вийняти м'якоть і розім'яти в пюре. Додати сир, борошно, сіль, перець за смаком і перемішати. Додати жовтки і перемішати. Викласти на поверхню, посипану борошном і замісити тісто. Розділити тісто на 4 частини, сформувати ковбаски довжиною 20 см кожна.
Нарізати на шматочки шириною 1 см. Покласти на посипану борошном поверхню. Пальцем зробити заглиблення в центрі.
У сковороді розігріти оливкову олію. Додати бекон і смажити, помішуючи дерев'яною ложкою 4-5 хвилин, поки не стане хрустким. Додати каштани (я їх перед цим запекла в духовці 15 хвилин. Не забудьте розрізати шкарлупку перед запіканням) і брюссельську капусту (перед додаванням капусту я відварила в підсоленій воді 12 хвилин) і смажити 2-3 хвилини. Додати ньокі і перемішати. Розкласти по тарілках і посипати сиром.

Категорія: Закуски | Додав: Administrator (08.03.2017)
Переглядів: 526 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar