Головна » Статті » Закуски |
Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати “Картопляний рулет з грибами” Печериці промиваємо під проточною водою і нарізаємо гриби на невеликі шматочки. Далі наливаємо в сковороду олію і ставимо її на вогонь, ріпчаста цибуля нарізаємо дрібно, морква трьом на крупній тертці. Викладаємо овочі в розігріте масло, додаємо шампіньйони і смажимо все до золотистого кольору, в кінці солимо начинку за смаком і заправляємо спеціями, а також додаємо в неї манну крупу. Очищений і промитиу картоплю відварюємо до повної готовності, потім зливаємо рідину і розминаємо картоплю до пюреобразного стану. Додаємо в пюре трохи солі і крохмаль, гарненько все перемішуємо. Тепер ми розстеляємо на рівній поверхні пергаментний папір і викладаємо на неї картопляну масу. Розрівнюємо її і формуємо їх пюре прямокутник висотою в 1 см. На картопляний пласт рівним шаром викладаємо грибну начинку. Посипаємо рулет за бажанням тертим сиром і ставимо його в духовку, розігріту до 160-180 градусів, запікаємо 30 хвилин. Через пів годинки рулет буде готовий, ви можете подати його до столу відразу, а можете їсти і в охолодженому вигляді, так він теж вельми смачний. Приємного всім апетиту! | |
Переглядів: 633 | |
Всього коментарів: 0 | |