Головна » Статті » Закуски |
Цей м'ясний хлібець з печінкою я пам'ятаю ще зі свого дитинства - мама і бабуся часто готували його на свята. Бабуся все молола на м'ясорубці, я ж ''модернізувала'' рецепт і використовую блендер. За консистенцією хлібець схожий на паштет, але печінки в ньому зовсім мало, тому вона не перебиває м'ясний смак, а лише додає цікавих ноток. (Моя дитина не любить страви з печінки, але цей хлібець жує за обидві щоки і просить добавки!) Горішки ж роблять цю страву оригінальною. Спробуйте :-)
Для хлібця з фаршу і печінки потрібно:
Додайте до цибулі мелену печінку, швидко перемішайте і смажте 5 хвилин, потім дайте вистигнути 5 хвилин
| |
Переглядів: 3485 | |
Всього коментарів: 0 | |