Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » Статті » Закуски

Малосольні огірки

Малосольні огірки

Простий рецепт хрустких і ароматних малосольних огірків!

Інгредієнти для приготування малосольних огірків:

  • Огірки
  • Сіль (без гірки) 2 ст.л.
  • Кріп (гілочки та суцвіття)
  • Вода

Рецепт приготування малосольних огірків:

1. Огірки добре промити і зрізати кінчики.

2. В 1 л банку покласти на дно гілочки і суцвіття кропу. Зверху щільно укласти огірки - стільки, скільки поміститься.

3. Насипати зверху 2 ст.л. солі, покласти ще гілочок кропу і залити огірки холодною водою, накрити капроновою кришкою. Покрутити банку, щоб розподілити рівномірно сіль. Через 10-12 годин малосольні огірки будуть готові.

залити огірки холодною водою

Якщо ж так довго чекати не хочеться, ось вам рецепт швидких малосольних огірків, які виходять не менш смачними. У огірків зрізати кінчики і розрізати кожен огірок уздовж навпіл. Скласти в пластиковий контейнер або щільний поліетиленовий пакет, рясно посолити і додати порізану зелень кропу. Можна додати також порізаний часник і запашний перець, це за бажанням. Тепер контейнер або пакет потрібно щільно закрити і інтенсивно потрясти 1-2 хвилини. Огірки пустять сік і через кілька хвилин огірки будуть в розсолі з власного соку і зелені. Залишити приблизно на 1 годину, після чого огірки готові - можна змити зайву сіль і викласти їх на блюдо.

Смачного!

Категорія: Закуски | Додав: Administrator (23.02.2017)
Переглядів: 362 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar