Головна » Статті » Закуски |
Простий рецепт хрустких і ароматних малосольних огірків! Інгредієнти для приготування малосольних огірків:
Рецепт приготування малосольних огірків:1. Огірки добре промити і зрізати кінчики. 2. В 1 л банку покласти на дно гілочки і суцвіття кропу. Зверху щільно укласти огірки - стільки, скільки поміститься. 3. Насипати зверху 2 ст.л. солі, покласти ще гілочок кропу і залити огірки холодною водою, накрити капроновою кришкою. Покрутити банку, щоб розподілити рівномірно сіль. Через 10-12 годин малосольні огірки будуть готові. Якщо ж так довго чекати не хочеться, ось вам рецепт швидких малосольних огірків, які виходять не менш смачними. У огірків зрізати кінчики і розрізати кожен огірок уздовж навпіл. Скласти в пластиковий контейнер або щільний поліетиленовий пакет, рясно посолити і додати порізану зелень кропу. Можна додати також порізаний часник і запашний перець, це за бажанням. Тепер контейнер або пакет потрібно щільно закрити і інтенсивно потрясти 1-2 хвилини. Огірки пустять сік і через кілька хвилин огірки будуть в розсолі з власного соку і зелені. Залишити приблизно на 1 годину, після чого огірки готові - можна змити зайву сіль і викласти їх на блюдо. Смачного! | |
Переглядів: 362 | |
Всього коментарів: 0 | |