Головна » Статті » Закуски |
Приготування ролів і суші може спочатку здатися трудомістким процесом. Але це не так складно, як здається! Можна повторити ваші улюблені види суші та ролів, які ви колись покуштували в ресторані, в домашніх умовах. Після того, як ви кілька разів приготуєте роли або суші самостійно і, так би мовити, «наб'єте руку», будете робити це граючись і отримувати задоволення від самого процесу.
Роли вже готували, а сьогодні я хочу вам запропонувати приготувати нігірі-суші, що означає «суші, виліплені руками» - це стислий у вигляді овалу або брусочки грудочку рису, який зверху покриває смужка риби. Необхідні інгредієнти для суші я зазвичай купую в спеціалізованому магазині, на ринку або в супермаркеті, де в основному можна легко знайти все необхідне. Інгредієнти для суші:
Перш ніж робити суші, ось кілька правил:
Рецепт приготування нігірі-суші з рибою: 1. Спочатку підготувати рибу. Філе нарізати тонкими пластинками приблизно чотири пальці в довжину і два в ширину. Нарізати потрібно поперек волокон і злегка навскіс. Краще зробити це гострим ножем.
2. У руку беремо приблизно 2 ч.л. рису, стиснути в долоні в грудочку і сформувати його у вигляді брусочка або овалу, притискаючи з боків двома пальцями.
3. Зверху покласти невелику кількість васабі і накрити скибочкою риби, злегка притиснути її до рису.
4. За бажанням, з листа норі можна вирізати тонку смужку і обернути овал з рису і риби.
Подавати з соєвим соусом і імбиром маринованим. Смачного! | |
Переглядів: 377 | |
Всього коментарів: 0 | |